De plus van Maatman en Van Rijn

Lean & Mean

Niemand zit op hoge rekeningen te wachten. Iedereen wil wél persoonlijke en professionele service. Daarom bij ons: géén dure lease auto's, secretaresses of een imposant gebouw. Wél aandacht, 'n lekkere Goudse stroopwafel bij de koffie en een lean & mean-factuurtje voor onze diensten, die je bedrijf geld, tijd en jou ontspanning opleveren.

Door de wol geverfd

We zijn als ondernemers betrokken en na 15 jaar door de wol geverfd. We snappen je uitdagingen. Dat praat heel makkelijk. Dat merk je al snel. We kennen bovendien het klappen van de zweep. Niet alleen theoretisch, maar vooral ook praktisch. Dat biedt snel meer waarde en brengt nuchtere oplossingen met zich mee.

Mark van Rijn

Directeur en Hoofd Administratie

"Als mede-oprichter van het kantoor ben ik dagelijks verantwoordelijk om jou te bedienen en te ontzorgen bij de administratieve zaken. Ik geef daartoe ook leiding aan het team administratieve medewerkers. Ik heb in mijn carriére meer dan 150 ondernemingen ondersteund bij het opzetten, bijhouden en structuren van de administratie, inclusief de loonadminstraties voor meer dan duizend medewerkers en complexe belastingzaken. Wat je kunt verwachten van mij: doortastende praktische adviezen, tijdige registraties, belangrijke signaleringen, heldere besprekingen en goede rapportages. Ik zorg bovenal dat er een tijdige, sluitende en correcte boekhouding is, zonder verrassingen achteraf. Ik ben vader van twee dochters, getrouwd en opgegroeid in Boskoop. Je maakt me blij met een compliment, een kop thee en een aanbeveling bij een relatie van je."

mark@maatmanvanrijn.nl

Jeroen Maatman

Directeur Algemene Zaken

"Ik ben ondernemer en consultant pur sang. Ik ben bestuurder, DGA en financier (deels geweest) in meer dan 30 vennootschappen. Mensen zien in mij een toegankelijke sympathieke adviseur en gesprekspartner. De tientallen starters, consultants en bestuurders waarmee ik heb samengewerkt beschouwen mij als een nuchtere en bemoedigende spiegel; een empathische procesdenker. Ik ben verantwoordelijk voor de Algemene Zaken binnen het kantoor en ook je man om mee te praten als er meer back office-wensen en adviezen nodig zijn om vooruit te komen met je onderneming. Ik ben verder een gewaardeerd ICT-specialist, fervent zwemmer, motorrijder en stille levensgenieter. Opgegroeid in Gouda en woonachtig in Den Haag. Je maakt mij blij met een whisky (in mijn vrije tijd) en een aanbeveling bij een relatie van je."

jeroen@maatmanvanrijn.nl

Tijd voor een kopje koffie met stroopwafel?

Bij jou of bij mij? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Gouda, maar we komen net zo lief bij je langs om te bepreken wat er nodig is om je vooruit te helpen. Eén ding is zeker: de Goudse stroopwafels nemen wij mee.